RINTA-HALKOLA JA YLI-RAHNASTO KOKOOMUKSEN VALTUUSTORYHMÄÄN KAUHAJOELLA

Ilmoitamme, että me ,Kauhajoen kaupunginvaltuuston jäsenet Katri Rinta-Halkola ja Sami Yli-Rahnasto , olemme liittyneet Kokoomuksen valtuustoryhmään 03.06.2018. Samalla ilmoitamme , että olemme lakkauttaneet Meidän Kauhajoki-valtuustoryhmän. 

Asia ilmoitetaan virallisesti tänään 04.06.2018 Kauhajoen kaupunginvaltuuston kokouksessa.

Olemme myös liittyneet Kokoomuksen jäseniksi.

Erottuamme Perussuomalaisista ja perustettuamme oman Meidän Kauhajoki-valtuustoryhmän marraskuussa 2017 , olemme pohtineet missä viiteryhmässä haluamme jatkossa vaikuttaa. Koska   emme ole vakuuttuneet Sinisten tai Kansalaispuolueen kaltaisten pienpuolueiden tai muiden kansanliikkeiden toiminnasta, olemme päätyneet Kokoomukseen.  Kokoomus on puolue, jolla on vaikutusvaltaa kaikilla yhteiskunnan tasoilla ja hyvät yhteydet päättäjiin. 

Sinänsä ihmisinä olemme edelleen samat Katri ja Sami. Ajamme samoja asioita kuten aina ennenkin. Perussuuomalaisten puoluekokouksen äänestettyä puolueen altamme, olemme olleet pakotettuja tekemään uusia valintoja, kun populistipuolue muuttui yhdessä yössä rasistipuolueeksi.  Uskomme tehneemme hyvän, käytännöllisen ja pitkäaikaisen ratkaisun valitsemalla Kokoomuksen.

Lisätiedot  :    
Katri   040-140 7165
Sami  0400-885 023